+420 604 827 828 info@pohorska.cz

Ochrana osobních údajů

Kdo je správcem vašich údajů

Správcem osobních údajů je Ing. Marie Pohorská, IČ 66834503 se sídlem 570 01,Benátská 295.

Kontaktní údaje správce jsou:

  • adresa: Ing. Marie Pohorská, Smetanovo náměstí 77, 570 01 Litomyšl,
  • email: info@pohorska.cz,
  • telefon: +420 604 827 828.

Ochrana osobních údajů v rámci kontaktního formuláře "Zeptejte se"

Jaké osobní údaje zpracováváme

V rámci kontaktního formuláře zpracováváme pouze ty údaje, které nám sami poskytnete při použití tohoto způsobu kontaktování. Jedná se o následujících údaje:

  • jméno,
  • emailová adresa,
  • dotaz.

Za jakým účelem údaje zpracováváme

Zadané osobní údaje zpracováváme za účelem zaslání odpovědi na vámi položený dotaz.

Jak dlouho údaje zpracováváme

Takto poskytnuté osobní údaje budou správcem zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a správcem, nejdéle 1 rok od odeslání vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

Zabezpečení vašich osobních údajů

  • Veškerá komunikace mezi vaším zařízením a našimi webovými servery je šifrovaná pomocí protokolu HTTPS s platným SSL certifikátem. Díky tomu se minimalizuje možnost odcizení údajů během přenosu dat (registrace, přihlašováni apod.).
  • Přihlašovací údaje (hesla) jsou zahashované - ani přímo v databázi nezjistíme vámi zadané heslo.
  • Všechna vaše data jsou uložena pouze na serverech v zabezpečených datových centrech s omezeným, pečlivě kontrolovaným a auditovaným přístupem.
  • K osobním údajům mají přístup pouze správcem pověřené osoby.

Kdo další má přístup k osobním údajům

Kromě nás jako správce osobních údajů mohou údaje zpracovávat i tito zpracovatelé:

  • Poskytovatel webového rozhraní Ing. Radek Urban - Eastburger, IČO: 73609986.
  • Poskytovatel webhostingu ACTIVE 24, s.r.o., IČO: 25115804.

Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

Jaká jsou práva v souvislosti s ochranou osobních údajů

  • Právo na přístup ke svým osobním údajům.
  • Právo na opravu osobních údajů.
  • Právo na výmaz osobních údajů (právo „být zapomenut“).
  • Právo na omezení zpracování.
  • Právo na přenositelnost údajů.
  • Právo vznést námitku proti zpracování.
  • Právo odvolat souhlas se zpracováním.
  • Právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaše právo na ochranu osobních údajů.

Cookies

Správce, jakožto provozovatel této webové stránky, užívá na této webové stránce soubory cookies.

Co jsou to cookies

Cookies jsou krátké textové soubory vytvářené webovým serverem a ukládané ve vašem počítači prostřednictvím prohlížeče. Při návratu uživatele na stránky se použije cookie k identifikaci uživatele a načtení uživatelských předvoleb apod.

Souhlas s používáním cookies

Ve spodní části těchto webových stránek se při vaší návštěvě stránek zobrazí oznamovací “cookie lišta” informující o tom, že stránky používají cookies. Pokud budete pokračovat v prohlížení našich stránek a zároveň máte ve vašem prohlížeči povoleno ukládání cookies, budeme to považovat za váš souhlas s užíváním cookies, a to v souladu s tímto dokumentem Ochrana osobních údajů.

Jaké cookies používáme

Na těchto webových stránkách používáme cookies k následujícím účelům:

  • základní funkčnost webových stránek (funkční cookies),
  • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách (analytické cookies).

Funkční cookies
Slouží ke správnou funkci webu, zejména abyste se nemuseli neustále přihlašovat. Dále se využijí pro identifikaci souhlasu s použitím cookies v “cookie liště”, která se zobrazí při první návštěvě.
Používání těchto cookies není nezbytné, ale výrazně vám zpříjemní a ulehčí návštěvu našeho webu.

Analytické cookies
Tyto cookies jsou shromažďovány službou Google Analytics společnosti Google Inc. Při použití tohoto skriptu je nastavena anonymizace sběru dat. Po této anonymizaci se již nejedná o osobní údaje, protože anonymizované cookies nelze přiřadit konkrétnímu uživateli.

Jak odvolat souhlas se zpracováním cookies

Souhlas s používáním cookies můžete kdykoli odvolat. K tomu je nutné, abyste v nastavení svého prohlížeče ukládání cookies pro tyto webové stránky zakázali a již uložené cookies případně vymazali. Pro více informací o správě cookies použijte nápovědu vašeho internetového prohlížeče.

Nápověda k blokování cookies:

Při zakázání funkčních cookies (cookies posílaných těmito webovými stránkami) znemožníte fungování některým funkcím a stránky nebudou pracovat správně.

Při zakázání analytických cookies (cookies posílaných společností Google Inc.) nám podstatně ztížíte zlepšování těchto stránek a následně také poskytování našich služeb.